Καλώς ήλθατε

Σε μια εποχή που οι διατροφικές μας συνήθειες πλήττουν την υγεία και τα αγνά προϊόντα στερεύουν, οι επιχειρήσεις ΜΥΛΩΝΑΣ, με την πείρα 50 χρόνων πάνω στο κρέας, συνεργαζόμενες με προσεκτικά επιλεγμένους Έλληνες  ειδικούς στους τομείς της υγείας και του κρέατος, επενδύουν στη σωστή ανάπτυξη των ζώων και την βοσκή τους σε ελεγχόμενα λιβάδια υψηλής ποιότητας και έρχονται να καλύψουν τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες, οδηγώντας σας στον κόσμο της γεύσης και της ποιότητας.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, HACCP ISO 22000 και παντρεύοντας τη σύγχρονη τεχνολογία ασφάλειας και ποιότητας με τις παραδοσιακές τεχνικές και το πατροπαράδοτο μεράκι, μπορούν και εγγυώνται υψηλή ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Μεγάλη και ευέλικτη γκάμα προϊόντων προσφέρονται σε λιανική, παρέχοντας διανομή κατ’ οίκον στους πελάτες μας για μέγιστη εξυπηρέτηση, αλλά και σε χονδρική με τα αυτοκίνητα της επιχείρησης στους επιχειρηματίες συνεργάτες μας.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και θα χαρούμε να σας δούμε και  από κοντά στα καταστήματά μας, να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να μας πείτε τις δικές σας προτάσεις.

ΜΥΛΩΝΑΣ …πού αλλού να πας !

 
 

 

 

 


σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδων ds-creative.gr