Υπηρεσίες

Η διαρκής ανάγκη του σύγχρονου νοικοκυριού για γρήγορες λύσεις μαγειρέματος καλύπτεται πλήρως με την υπηρεσία meatbar. Προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα του κρεοπωλείου μας, αλλά και του meatbar, ψημένα ή μαγειρεμένα σε λίγο χρόνο. Εγγυημένη ποιότητα του ονόματος ΜΥΛΩΝΑΣ, τόσο για τις καθημερινές τους ανάγκες όσο και για τις επίσημες εκδηλώσεις σας.
     
 
Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό και θα είμαστε κοντά σας με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, με την νέα μας υπηρεσία Delivery. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η υπηρεσία αυτή εγγυάται τη μέγιστη διατήρηση της φρεσκάδας των προϊόντων σας.  
 
Meatbar: ένα βήμα πριν το πιάτο σας
Η διαρκής ανάγκη του σύγχρονου νοικοκυριού για γρήγορες λύσεις μαγειρέματος καλύπτεται πλήρως από την υπηρεσία meatbar: ένα βήμα πριν το πιάτο σας, με την οποία ο καθένας μπορεί να προσφέρει σ’ αυτόν και στους αγαπημένους του νόστιμα φαγητά με βάση το κρέας, παραδοσιακά, αλλά και πρωτότυπα, έτοιμα για ψήσιμο, εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και προπάντων οικονομικά. Δώστε την ευκαιρία σε σας και την οικογένειάς σας γευμάτων αρίστης ποιότητας και γεύσης, παραλαμβάνοντας από εμάς το προϊόν με το γαρνίρισμα της επιλογής σας σε ταψάκι έτοιμο για ψήσιμο και γλιτώνοντας την άχαρη και χρονοβόρα διαδικασία προετοιμασίας τους στο σπίτι.

Ζεστή Γωνιά
Στοχεύοντας πάντοτε στην άριστη εξυπηρέτηση και τη μέγιστη ευκολία των πελατών του, το κρεοπωλείο ΜΥΛΩΝΑΣ φέρνει τη Ζεστή Γωνιά, προσφέροντας πλήθος επιλογών, προσαρμοσμένων στον σύγχρονο τρόπο ζωής και στις ιδιαιτέρες ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. Η υπηρεσία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα του κρεοπωλείου μας, αλλά και του meatbar, ψημένα ή μαγειρεμένα σε λίγο χρόνο, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Vacuum Βag/Τray
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η υπηρεσία αυτή εγγυάται τη μέγιστη διατήρηση της φρεσκάδας των προϊόντων και την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους στο σπίτι, προσφέροντάς σας ταυτόχρονα ένα καθαρό και περιποιημένο ψυγείο, απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες οσμές και λεκέδες.

Καθώς η αλλοίωση των τροφίμων είναι αποτέλεσμα της έκθεσής τους στην ατμόσφαιρα, τοποθετώντας το προϊόν σε κενό αέρος με την υπηρεσία Vacuum Bag, μεγιστοποιείται η άριστη διατήρηση του προϊόντος, η οποία αγγίζει τις 15 ημέρες σε θερμοκρασία απλής ψύξης και τους 5-7 μήνες σε περιβάλλον καταψύξεως. Επιλέγοντας την προσθήκη τροποποιημένης ατμόσφαιρας (Να, Co και αφαίρεση του οξυγόνου), τα ως άνω χρονικά διαστήματα μεγιστοποιούνται και αγγίζουν τις 30 ημέρες σε θερμοκρασία ψυγείου και 12 μήνες σε περιβάλλον καταψύξεως.

Η παρεμφερής υπηρεσία Vacuum Tray προτείνεται για πιο άμεση κατανάλωση, ήτοι έως και 5 ημέρες σε θερμοκρασίες απλής ψύξης και 3 μήνες σε περιβάλλον καταψύξεως.

Επιλέξτε, λοιπόν, έναν τρόπο αποθήκευσης των προϊόντων σας υγιεινό και καθαρό, εξοικονομώντας χώρο στο ψυγείο σας, διευκολύνοντας την αναγνώριση των προϊόντων στην κατάψυξη και προσφέροντας στους αγαπημένους σας την άριστα διατηρημένη ποιότητα ΜΥΛΩΝΑΣ για αρκετές μέρες μετά την αγορά τους.

Γιορτινό Τραπέζι
Στις πιο ξεχωριστές σας μέρες το Μαγειρείο ΜΥΛΩΝΑΣ φροντίζει και είναι δίπλα σας, καλύπτοντας κατόπιν παραγγελίας το menu κάθε συγκέντρωσης στο χώρο σας, με αξιοπιστία, ακεραιότητα και φυσικά ανεπανάληπτη νοστιμιά. Εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, έχετε μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών εδεσμάτων για τις γιορτινές σας συγκεντρώσεις, την ονομαστική γιορτή, την επέτειο ή τους αρραβώνες, αλλά και παιχνιδιάρικα σνακ για χαρούμενα παιδικά πάρτυ, επιλεγμένα από εσάς, ψημένα από εμάς και έτοιμα για σερβίρισμα, νοιώθοντας πάντα ασφαλείς για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Εκπτωτικό Πακέτο

Παράδοση κατ'οίκον (delivery μαγειρείου - delivery κρεοπωλείου)
Για τη μέγιστη εξυπηρέτησή σας η υπηρεσία αυτή εγγυάται την παράδοση στο χώρο σας όλων των προϊόντων ΜΥΛΩΝΑΣ, εύκολα και γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο στην ημέρα σας. Καλέστε μας να μας αφήσετε την παραγγελία σας και σε 20’ θα βρίσκεται στην πόρτα σας, ενώ παράλληλα έχετε την δυνατότητα να ορίσετε εσείς διαφορετικό τόπο και χρόνο, για να απολαύσετε τα προϊόντα μας άμεσα και ξεκούραστα.

HACCP, ISO 22000
Η επιχείρηση ΜΥΛΩΝΑΣ, αποτελώντας πρότυπο στον τομέα της, με έντονα εξελισσόμενη επιχειρηματική δράση και έχοντας πρώτη αποκτήσει έγκριση HACCP, ISO 22000 για τα προϊόντα της, γεγονός που από μόνο του είναι απείρως δεσμευτικό, μπορεί και εγγυάται τον σεβασμό στον σύγχρονο καταναλωτή, την άριστη ποιότητα και την αξιοπιστία στις καθημερινές λύσεις διατροφής.

 

 
 

 

 

 


σχεδιασμός, κατασκευή ιστοσελίδων ds-creative.gr