ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Επενδύοντας στη σωστή ανάπτυξη των ζώων και την βοσκή τους σε ελεγχόμενα λιβάδια υψηλής ποιότητας, μπορεί και βεβαιώνει τον καταναλωτή για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων του. Μελετώντας σε βάθος τον τομέα του κρέατος και των παραγώγων του, παρέχει στον καταναλωτή μεγάλη γκάμα προϊόντων, κρεατοπαρασκευασμάτων και αλλαντικών με γνώμονα πάντα την νόστιμη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

ΒΟΛΟΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΥΛΩΝΑΣ

Η διαρκής ανάγκη του σύγχρονου νοικοκυριού για γρήγορες λύσεις μαγειρέματος καλύπτεται πλήρως με την υπηρεσία meatbar.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η υπηρεσία αυτή εγγυάται τη μέγιστη διατήρηση της φρεσκάδας των προϊόντων σας.
Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό και θα είμαστε κοντά σας με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, με την νέα μας υπηρεσία Delivery.

υπηρεσια

Meatbar

Η διαρκής ανάγκη του σύγχρονου νοικοκυριού για γρήγορες λύσεις μαγειρέματος καλύπτεται πλήρως από την υπηρεσία meatbar: ένα βήμα πριν το πιάτο σας, με την οποία ο καθένας μπορεί να προσφέρει σ’ αυτόν και στους αγαπημένους του νόστιμα φαγητά με βάση το κρέας, παραδοσιακά, αλλά και πρωτότυπα, έτοιμα για ψήσιμο, εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και προπάντων οικονομικά.

Δώστε την ευκαιρία σε σας και την οικογένειάς σας γευμάτων αρίστης ποιότητας και γεύσης, παραλαμβάνοντας από εμάς το προϊόν με το γαρνίρισμα της επιλογής σας σε ταψάκι έτοιμο για ψήσιμο και γλιτώνοντας την άχαρη και χρονοβόρα διαδικασία προετοιμασίας τους στο σπίτι.

υπηρεσια

Vacuum Βag/Τray

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η υπηρεσία αυτή εγγυάται τη μέγιστη διατήρηση της φρεσκάδας των προϊόντων και την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους στο σπίτι, προσφέροντάς σας ταυτόχρονα ένα καθαρό και περιποιημένο ψυγείο, απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες οσμές και λεκέδες.

Καθώς η αλλοίωση των τροφίμων είναι αποτέλεσμα της έκθεσής τους στην ατμόσφαιρα, τοποθετώντας το προϊόν σε κενό αέρος με την υπηρεσία Vacuum Bag, μεγιστοποιείται η άριστη διατήρηση του προϊόντος, η οποία αγγίζει τις 15 ημέρες σε θερμοκρασία απλής ψύξης και τους 5-7 μήνες σε περιβάλλον καταψύξεως.

Επιλέγοντας την προσθήκη τροποποιημένης ατμόσφαιρας (Να, Co και αφαίρεση του οξυγόνου), τα ως άνω χρονικά διαστήματα μεγιστοποιούνται και αγγίζουν τις 30 ημέρες σε θερμοκρασία ψυγείου και 12 μήνες σε περιβάλλον καταψύξεως.

Η παρεμφερής υπηρεσία Vacuum Tray προτείνεται για πιο άμεση κατανάλωση, ήτοι έως και 5 ημέρες σε θερμοκρασίες απλής ψύξης και 3 μήνες σε περιβάλλον καταψύξεως.

Επιλέξτε, λοιπόν, έναν τρόπο αποθήκευσης των προϊόντων σας υγιεινό και καθαρό, εξοικονομώντας χώρο στο ψυγείο σας, διευκολύνοντας την αναγνώριση των προϊόντων στην κατάψυξη και προσφέροντας στους αγαπημένους σας την άριστα διατηρημένη ποιότητα ΜΥΛΩΝΑΣ για αρκετές μέρες μετά την αγορά τους.

υπηρεσια

DELIVERY

Για τη μέγιστη εξυπηρέτησή σας η υπηρεσία αυτή εγγυάται την παράδοση στο χώρο σας όλων των προϊόντων ΜΥΛΩΝΑΣ, εύκολα και γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο στην ημέρα σας.

Καλέστε μας να μας αφήσετε την παραγγελία σας και να μας δώσετε τον επιθυμητό χρόνο και τον τόπο της παράδοσής της, για να απολαύσετε τα προϊόντα μας άμεσα και ξεκούραστα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Κρεοπωλειο

info@meatmylonas.gr

2421.047450
Κ. Καρτάλη 225, Βόλος

Μαγειρειο

info@meatmylonas.gr

2421.041100
Κ. Καρτάλη 224, Βόλος