ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

Δίνουμε λύσεις σε υπερδραστήριες οικογένειες, νέους και νέες που δεν έχουν ούτε λεπτό για χάσιμο στην κουζίνα, σε γονείς που δουλεύουν όλη μέρα, σε ηλικιωμένους που δυσκολεύονται πια να μαγειρέψουν, σε φοιτητές που τους λείπει το σπιτικό φαγητό.

Χωρίς να παρεκκλίνει από τον στόχο της προσιτής ποιότητας και νοστιμιάς, το Μαγειρείο ΜΥΛΩΝΑΣ φροντίζει να βρίσκουν όλοι σπιτικό φαγητό, πάντα φρεσκομαγειρεμένο με φρέσκα διαλεχτά υλικά και την εγγυημένη πια ποιότητα του ονόματος ΜΥΛΩΝΑΣ.

ΒΟΛΟΣ

ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΜΥΛΩΝΑΣ

Προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα του κρεοπωλείου μας, αλλά και του meatbar, ψημένα ή μαγειρεμένα σε λίγο χρόνο.
Εγγυημένη ποιότητα του ονόματος ΜΥΛΩΝΑΣ, τόσο για τις καθημερινές τους ανάγκες όσο και για τις επίσημες εκδηλώσεις σας.
Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό και θα είμαστε κοντά σας με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας, με την νέα μας υπηρεσία Delivery.

υπηρεσια

ΖΕΣΤΗ ΓΩΝΙΑ

Στοχεύοντας πάντοτε στην άριστη εξυπηρέτηση και τη μέγιστη ευκολία των πελατών του, το κρεοπωλείο ΜΥΛΩΝΑΣ φέρνει τη Ζεστή Γωνιά, προσφέροντας πλήθος επιλογών, προσαρμοσμένων στον σύγχρονο τρόπο ζωής και στις ιδιαιτέρες ανάγκες του κάθε νοικοκυριού.

Η υπηρεσία αυτή σας παρέχει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα του κρεοπωλείου μας, αλλά και του meatbar, ψημένα ή μαγειρεμένα σε λίγο χρόνο, ικανοποιώντας έτσι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

υπηρεσια

ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Στις πιο ξεχωριστές σας μέρες το Μαγειρείο ΜΥΛΩΝΑΣ φροντίζει και είναι δίπλα σας, καλύπτοντας κατόπιν παραγγελίας το menu κάθε συγκέντρωσης στο χώρο σας, με αξιοπιστία, ακεραιότητα και φυσικά ανεπανάληπτη νοστιμιά.

Εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, έχετε μια μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών εδεσμάτων για τις γιορτινές σας συγκεντρώσεις, την ονομαστική γιορτή, την επέτειο ή τους αρραβώνες, αλλά και παιχνιδιάρικα σνακ για χαρούμενα παιδικά πάρτυ, επιλεγμένα από εσάς, ψημένα από εμάς και έτοιμα για σερβίρισμα, νοιώθοντας πάντα ασφαλείς για την ποιότητα και τη γεύση τους.

υπηρεσια

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Σας προσφέρουμε εκπτωτικά μηνιαία πακέτα με την επιλογή ενός φαγητού ανά ημέρα και μιας σαλάτας της επιλογής σας δώρο!

υπηρεσια

DELIVERY

Για τη μέγιστη εξυπηρέτησή σας η υπηρεσία αυτή εγγυάται την παράδοση στο χώρο σας όλων των προϊόντων ΜΥΛΩΝΑΣ, εύκολα και γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο στην ημέρα σας.

Καλέστε μας να μας αφήσετε την παραγγελία σας και να μας δώσετε τον επιθυμητό χρόνο και τον τόπο της παράδοσής της, για να απολαύσετε τα προϊόντα μας άμεσα και ξεκούραστα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Κρεοπωλειο

info@meatmylonas.gr

2421.047450
Κ. Καρτάλη 225, Βόλος

Μαγειρειο

info@meatmylonas.gr

2421.041100
Κ. Καρτάλη 224, Βόλος