ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η αρχή για το όνομα ΜΥΛΩΝΑΣ έγινε στο Βόλο Μαγνησίας και στην οδό Κ. Καρτάλη 225, το 1962 με τα εγκαίνια ενός παραδοσιακού κρεοπωλείου από τον Φιλήμονα Ν. ΜΥΛΩΝΑ. Η παράδοση συνεχίστηκε από τον υιό του Κωνσταντίνο Φ. ΜΥΛΩΝΑ, ο οποίος, το 2003 και μετά από σπουδές στα οικονομικά, ανέλαβε το μικρό κρεοπωλείο εξελίσσοντάς το σε σύγχρονη αναπτυσσόμενη επιχείρηση, κάνοντας τη διαφορά στον τομέα του κρέατος από την παραγωγή του έως την τελική του κατανάλωση.

Πιστευουμε στην ποιοτητα

σωστη αναπτυξη των ζωων

Επενδύοντας  στη σωστή ανάπτυξη των ζώων και την βοσκή τους σε ελεγχόμενα λιβάδια υψηλής ποιότητας, μπορεί και βεβαιώνει τον καταναλωτή για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων του.

Μελετώντας σε βάθος τον τομέα του κρέατος και των παραγώγων του, παρέχει στον καταναλωτή μεγάλη γκάμα προϊόντων, κρεατοπαρασκευασμάτων και αλλαντικών με γνώμονα πάντα την νόστιμη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

1994

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

Το Μάιο του 2009 δημιουργήθηκε στην Κ.Καρτάλη 224, ακριβώς απέναντι από το κρεοπωλείο, το Μαγειρείο ΜΥΛΩΝΑΣ. Με αυτό στοχεύει να δώσει λύσεις σε υπερδραστήριες οικογένειες, νέους και νέες που δεν έχουν ούτε λεπτό για χάσιμο στην κουζίνα, σε γονείς που δουλεύουν όλη μέρα, σε ηλικιωμένους που δυσκολεύονται πια να μαγειρέψουν, σε φοιτητές που τους λείπει το σπιτικό φαγητό. Χωρίς να παρεκκλίνει από τον στόχο της προσιτής ποιότητας και νοστιμιάς, το Μαγειρείο ΜΥΛΩΝΑΣ φροντίζει να βρίσκουν όλοι σπιτικό φαγητό, πάντα φρεσκομαγειρεμένο με φρέσκα διαλεχτά υλικά και την εγγυημένη πια ποιότητα του ονόματος ΜΥΛΩΝΑΣ.

Επιλέγοντας προϊόντα ΜΥΛΩΝΑΣ επιλέγεις ένα όνομα συνώνυμο με την παράδοση, την κορυφαία ποιότητα, τα αγνά υλικά και την απλησίαστη γεύση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ &
ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Απόλαυσε με την οικογένεια φρέσκα αλλαντικά ΜΥΛΩΝΑΣ, σε διάφορους τύπους για όλα τα γούστα, αρωματικά, αγνά και παραδοσιακά παρασκευασμένα.

VACUUM

Ζήτησε την υπηρεσία vacuum για την άριστη διατήρηση των αγορασμένων προϊόντων στο ψυγείο, την κατάψυξη ή το ταξίδι αλλά και την βολικότερη αποθήκευσή τους.

MEATBAR

Εντυπωσίασε φίλους και συγγενείς με την υπηρεσία meatbar: ένα βήμα πριν το πιάτο σας, προσφέροντάς τους πεντανόστιμα φαγητά, εύκολα, γρήγορα και υγιεινά, γλιτώνοντας την άχαρη και χρονοβόρα διαδικασία προετοιμασίας τους στο σπίτι.

ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ

Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα επιλέγοντας το ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ ΜΥΛΩΝΑΣ για μεγάλη ποικιλία σπιτικού φαγητού στο σπίτι, το γραφείο, την παρέα, τις εξετάσεις και νοιώθοντας ασφαλής για την ποιότητα και τη γεύση του.

CATERING

Επέλεξε, την ποιότητα στο παιδικό πάρτι και το πολύωρο επαγγελματικό meeting, αλλά και την ευκολία στη γιορτινή συγκέντρωση, την ονομαστική γιορτή, την επέτειο ή τους αρραβώνες παραλαμβάνοντας φαγητά και εδέσματα της επιλογής σας ψημένα από εμάς και έτοιμα για σερβίρισμα.

DELIVERY

Προτίμησε να μας καλέσεις για να παραλάβεις τα προϊόντα μας στο σπίτι ή σε όποιον άλλο χώρο εξυπηρετεί, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο στην ημέρα σου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Κρεοπωλειο

info@meatmylonas.gr

2421.047450
Κ. Καρτάλη 225, Βόλος

Μαγειρειο

info@meatmylonas.gr

2421.041100
Κ. Καρτάλη 224, Βόλος